12/11/15

ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


                       
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ:
Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη μαρμελάδα, το τριμμένο καρύδι και το ξύσμα. Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα, τις σταγόνες και ζυμώνουμε. Πλάθουμε από το μείγμα μικρά μπαλάκια.
Χτυπάμε στο μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα, τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη έως ότου η μαρέγκα ασπρίσει και δέσει. Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε την κοσκινισμένη άχνη σαν βροχή, ανακατεύοντας. Με τις παλάμες μας καλύπτουμε καλά με μαρέγκα τα πλασμένα τρουφάκια.
-->
 Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90-100οC για 1 περίπου ώρα. Αφήνουμε να στεγνώσουν.
glykes-alchimies
Βγάλτε χρήματα από το blog σας εδώ!!
loading...