27/11/15

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΓΙΡΛΑΝΤΑ με φώτα και ΛΙΝΑΤΣΑ

Μια πανεύκολη αλλά πολύ όμορφη κατασκευή από το ww.createcraftlove.com που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε κρεμαστή είτε για τον στολισμό τραπεζιού, γιορτινών συνθέσεων για τον χώρο του τζακιού κλπ.
Θα χρειαστείτε μόνο μια σειρά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια καικορδέλα λινάτσας σε φυσική (καφέ), πράσινη και κόκκινη
απόχρωση. 

ambalaz.gr
Τέτοιες κορδέλες θα βρείτε σε καταστήματα με είδηραπτικής αλλά καικατασκευών-χόμπυ-αμπαλάζ κλπ. 
Δείτε ενδεικτικά εδώμια τέτοια συλλογή από κορδέλες λινάτσας σε διάφορες αποχρώσεις και σε πολύ καλέςτιμές σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς, αναλογικά με την ποιότητά τους. 


Συνήθως οι κορδέλες αυτές έχουν ήδηξεφτισμένες άκρες, την οποία μπορείτε και να "τονίσετε" τραβώντας ακόμη 1-2 κλωστές από κάθε πλευρά, στην συγκεκριμένηκατασκευή ταιριάζει πολύ αυτή η "ατημέλητη" όψη του υφάσματος.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, να κόψετε κομμάτια κορδέλας που απλώς θα τα δέσετε πάνω σε ολόκληρο το μήκος του καλωδίου με τα λαμπάκια.   


Ξεκινήστε να ...γεμίζετε την επιφάνεια του καλωδίου ανάμεσα στα λαμπάκια με λινάτσα σε φυσικό χρώμα και ανά σημεία προσθέστε ορισμένα κομμάτια κόκκινου και πράσινου.
Φυσικά ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι θέμα επιλογής και γούστου, πολύ όμορφοαποτέλεσμα δίνει και η φυσική απόχρωσηταιριασμένη με κόκκινο και λευκόΕκτός όλων των άλλων διακοσμητικώνχρήσεων για τον γιορτινό σας στολισμό, με μια τέτοια γιρλάντα δεμένη πάνω σε κάθε τύπου απλό ξύλινο σκελετό θα φτιάξετε πολύ εύκολα ένα πολύ καλαίσθητο και ...φωτεινόχριστουγεννιάτικο στεφάνι. 
-->
Δείτε και εδώ περισσότερες ιδέες για Χριστουγεννιάτικες Γιρλάντες
ΠΗΓΗ
loading...