24/11/15

Γαλέος στο φούρνο με σπανάκι και φρέσκια ντομάτα

Τι χρειαζόμαστε:
1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
αλάτι
μείγμα μπαχαρικών για ψάρι
2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
σπανάκι (όσο θέλουμε)
ελαιόλαδο

1 λεμόνι
Πώς το κάνουμε:
Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με αλάτι και το μείγμα μπαχαρικών.
Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε πάνω από το ψάρι. Προσθέτουμε τη ντομάτα, στίβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 180°C.
-->
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και λίγο βουτυράκι για έξτρα νοστιμιά!
sintagespareas
loading...