28/11/15

Πέρκα φιλέτο μαρινάτη με μουστάρδα και ούζο

Συστατικά (4 άτομα)
4 κομμάτια από φιλέτο πέρκας
2 λεμόνια (το ξύσμα και το χυμό τους)
1/2 κουτ. γλυκού κουρκουμά η Κάρρυ
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο

3 κουτ. σούπας μουστάρδα Mild Hellmann's
2 σφηνάκι ούζο
Ανάλογο πιπέρι, αλάτι

Τρόπος παρασκευής:
1- Τρίψτε τα λεμόνια και πάρτε το ξύσμα τους.
2- Στύψτε τα λεμόνια και πάρτε το χυμό τους.
-->
3- Σε ένα ταψί ρίξτε όλα τα υλικά, ανακατέψτε και βυθίστε τα κομμάτια της πέρκας.
4- Αφήστε τα για 45 λεπτά και ψήστε την πέρκα στο γκριλ.
5- Γαρνίρετε με σαλάτα ή ριζότο.
hellmanns
loading...