2/12/15

Σουπιές με αντίδια και βλήτα

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα χορταρικά μας.
Βράζουμε τις σουπιές  για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
Σε ένα φαρδύ και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε δυνατή θερμοκρασία και το αφήνουμε να λιώσει.
Σοτάρουμε μέσα
στο σκεύος τα χορταρικά μας, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Όταν τα χορταρικά μας μαζέψουν και μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού.
-->
Προσθέτουμε τις σουπιές και τον πελτέ της τομάτας μαζί με 3 ½  ποτήρια καυτό νερό και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί έως ότου δέσει η σάλτσα και μαλακώσουν οι σουπιές.
flora
loading...