4/2/16

Κοτόπουλο με μοτσαρέλα

Υλικά
750 γρ. κοτόπουλο φιλέτο –μπούτι και στήθος –κομμένο σε λωρίδες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
4-5 κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστουνάκια
2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια
2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε μπαστουνάκια

¾ φλιτζανιού γκούντα τριμμένο
¾ φλιτζανιού μοτσαρέλα τριμμένη
2 κ. σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1 Κύβο Κότας της Knorr
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις
Αλάτι - πιπέρι
Για την κρέμα
2 αυγά
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ. σ. μουστάρδα Hellmann’s
Εκτέλεση
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το κοτόπουλο σε ζεστό ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα. Το αποσύρουμε από το τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε, ξαναβάζουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε 3 φλιτζάνια νερό, τον Κύβο Κότας της Knorr και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσει για 5-10’.
-->
Ενώνουμε τα υλικά της κρέμας σε ένα μπολ. Μεταφέρουμε το μίγμα του τηγανιού σε ένα ταψάκι. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και περιχύνουμε με την κρέμα.
Ψήνουμε στο φούρνο για 35-40’, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
knorr