5/2/16

Σολωμός με Κρέμα Τυριού

Υλικά για 4 άτομα
4 πέταλα από σολωμό
200 γρ. κατίκι Δομοκού
100 γρ. Flora Soft με βούτυρο
Χυμό και ξύσμα από 2 μοσχολέμονα
½ ματσάκι ψιλοκομμένο σχοινόπρασσο

Ανάλογο αλάτι και πιπέρι

Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε το φιλέτο σολωμού με αλατοπίπερο, το περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και το αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστεί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασσο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού.
Αλείφουμε την πάνω πλευρά του φιλέτου με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄.
-->
Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού.
flora