7/3/16

Ψαροσαλάτα Αθηναϊκή

Συστατικά (4 άτομα)
4 φιλέτα από ψάρι (γλώσσες – βρασμένα)
300 γρ. ανάμικτα λαχανικά
200 γρ. βρασμένη πατάτα
200 γρ. Μαγιονέζα Hellmann’s Real
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
20 γρ. κάπαρη ψιλοκομμένη

80 γρ. αγγουράκι πίκλες ψιλοκομμένο
20 γρ. κάπαρη ψιλοκομμένη

Τρόπος παρασκευής:
1-Βράστε τα φιλέτα της γλώσσας σε ένα τηγάνι βαθύ μαζί με λαχανικά, ώστε τα λαχανικά να πάρουν γεύση και το ίδιο να συμβεί στο ψάρι.
2- Παράλληλα σε ένα άλλο σκεύος, ρίξτε τις πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους.
3- Όταν το ψάρι με λαχανικά βράσουν, στραγγίξτε τα, κάντε το ίδιο με την πατάτα.
4- Σε ένα μπολ ρίξτε την πατάτα, την ψιλοκομμένη κάπαρη και το αγγουράκι, τρίψτε τα βρασμένα φιλέτα και ρίξτε τα στο μπολ, καθώς επίσης και τα ανάμικτα λαχανικά.
5- Προσθέστε τη μαγιονέζα, το αλατοπίπερο και τον άνηθο και ανακατέψτε τα όλα μαζί ελαφρά.
-->
6- Σερβίρετε σε μπολ την ψαροσαλάτα με μερικές φέτες φρέσκου λεμονιού.
hellmanns