3/3/16

Αρνίσια συκωταριά στο τηγάνι

1 αρνίσια συκωταριά (1 κιλό)
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Υλικά
ελαιόλαδο -
αλάτι -
πιπέρι -
ρίγανη -
νερό -
λευκό κρασί -
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τη συκωταριά και την αφήνουμε να στραγγίσει. Την κόβουμε σε κομματάκια και τη βάζουμε σ' ένα βαθύ τηγάνι με το νερό για να βράσει σε μέτρια φωτιά. Την ξαφρίζουμε. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο, αλάτι και μπόλικο πιπέρι. Την αφήνουμε για 10 λεπτά να μαγειρευτεί καλά, ανακατεύοντας συχνά. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε τη ρίγανη και το λευκό κρασί. Την αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά και την σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!
toarkoudi